Szeretnél saját DOMAINt ingyen?

szombat

Rock and Roll Circus


Rock and Roll Circus


*Rolling*Stones*

Originally filmed in December 1968, "The Rock and Roll Circus" was originally intended to be released as a television special...
December 11-12. Lennonékkal, Eric Claptonnal, Jethro Tull-lal, Marianne Faithfull-lal és a Whoval felveszi a Rolling Stones a The Rock And Roll Circus című tévéshow-t, de nem mutatják be, mert az együttes elégedetlen az eredménnyel. 



 Download (help[help])

(272 MB)
(273 MB)(655 MB)

All Files: HTTP
[Attribution-NonCommercial-NoDerivs]
MPEG2 655 MB     Ogg Video  272 MB
Movie Files512Kb MPEG4
Rolling_Stones__Rock__Roll_Circus_1968__with_Jethro_Tull_The_Who_John_Lennon_Eric_Clapton.mpg273 MB

Thumbnails


Az Abkco kiadó, sok más Rolling Stones-mű és egyéb rockcsemege gondozója jelenteti meg a filmet, amely kicsit más, több lesz, mint amennyi az 1996-ban megjelent videofilmen és CD-n megjelent. Az eredetileg a BBC számára készült film máig tisztázatlan okokból hevert a raktárban. Azt beszélik, hogy Mick Jagger elégedetlen volt vele, de mai szemmel nézve az alkotást, meglehetősen furcsa ezt a kifogást hallani.
Az eredeti, 65 perc hosszúságú film tulajdonképpen három nap eseményeinek krónikája. A főszereplő Rolling Stones, de helyet kapott benne a Who együttes, Marianne Faithfull, a Jethro Tull, Taj Mahal, Mitch Mitchell (Jimi Hendrix dobosa) valamint John Lennon és Yoko Ono (ők ketten a The Dirty Mac együttes tagjaként kerültek a filmre, és ebben a formációban játszott Eric Clapton is).
A Rolling Stones a Beggar,s Banquet lemez dalai közül a Parachute Womant, a No Expectationst, a Sympathy for The Devilt, a Salt of the Earth-öt játssza, és bekerült a dalok közé az akkor aktuális Jumpin, Jack Flash és a You Can,t Always Get What You Want, amely az akkor még megjelenésre váró Let It Bleed című album gyöngyszeme lett.
A korábbi közlés szerint a DVD a karácsonyi vásárra jelent volna meg, de úgy látszik a kiadó nem akarja, hogy másra költsék a karácsonyra szánt pénzt a rajongók. A DVD-n eddig nem látott részletek is láthatók majd. Taj Mahal bluesgitáros interjújában felidézi például, hogy ennek a filmnek köszönheti befutását, addig szinte ismeretlen volt. John Lennon, Yoko Ono és Mick Jagger kulisszák mögötti beszélgetését sem lehetett látni az első változaton. Egy másik változatban látható-hallható a John Lennon, Eric Clapton, Keith Richards és Mitch Mitchell által előadott Yer Blues, a Beatles fehér albumának nagyszerű dala is. Szintén újdonság lesz a Who vezéregyéniségével, Pete Townshenddel készített interjú is.


Az ősz szenzációjának ígérkezik az Rolling Stones Rock and Roll Circus című filmjének bemutatója. A filmet 1968 decemberben készítették, s azért hevert a dobozban, mert Jaggeréknek nem tetszett az anyag. A "cikuszhoz" Jaggerék megnyerték Marianne Faithfullt, A Who együttes tagjait, Eric Claptont, John Lennont, Yoko Onót, Jethro Tullt, Mitch Mitchellt (Jimi Hendrix volt dobosát), valamint Taj Mahai amerikai fekete bluezenészt. A filmet videókazetta és CD-lemez is követi a teljesebb élvezet kedvéért. 

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

A szex kedvéért megnősülni olyan, mint venni egy Boeing 747-est az ingyen mogyoró miatt.


Akkor szeress, amikor legkevésbé érdemlem. Mert akkor van rá nagy szükségem...kínai közmondás